#Rus

08:37

#Rus, o gură de copilărie


Ce faci când îți este dor de copilărie, de aer curat, de zâmbete sincere și cel mai bun lapte pe care l-ai băut vreodată? Rețeta este simplă: se ia una bucată soră, cu una bucată prieten, se alege o sâmbătă cu soare și se pornește la drum. La 45 de km de Gherla este un mic colț de rai, cunoscut de puțini dintre prietenii mei.

Am ales să îl împart cu voi deoarece este un loc special pentru mine, perfect pentru o plimbare de weekend, un grătar și un adevărat loc de poveste pentru cei mici. Prima mea amintire din #Rus este de când aveam 5 ani, când mă scăldam cu picioarele în valea din fața casei bunicilor, când mergeam la fân și mă urcau pe căpiță pentru a călca fânul sau când după cules de cucuruz mă urcau pe carul încărcat cu saci pentru a mâna caii. Pentru câteva ore grijile de om mare au dispărut și am fost din nou copil.

Vacanțele de vară erau preferatele mele deoarece aveam ocazia să descopăr colțișoare de pădure, poienițe cu mult soare, să mă scald în vale, să mănânc plăcinte cu silvoiță și brânză de oaie. Aici am învățat să scriu pentru prima oară o scrisoare, ce înseamnă prietenia adevărată și ce înseamnă munca la câmp. Am profitat de moment și am făcut câteva poze care scot în evidență frumusețea Transilvaniei și răscolesc zeci de amintiri ascunse, amintiri din copilărie.
























Love, A.



You Might Also Like

0 comentarii

Popular Posts

Follow-me on Facebook

Flickr Images